dijous, 17 de febrer del 2011

Premis Goya 2011


Aquest any la 25a edició dels Premis Goya es va celebrar el dia 11 de Febrer, el passat diumenge a les 10h de la nit. Els Premis es van lliurar al Teatre Real de Madrid i hi van assistir nombrosos actors, com l'esperat Javier Bardem, actrius, cineastes, com l'Àlex de la Iglesia que dies abans va anunciar que dimitia del càrrec de director de l'Acadèmia de Cinema, guionistes, directors i acadèmics. En aquesta gala dels Goyas el català Andreu Buenafuente va ser el presentador, igual que l'any passat, i va anar tot molt bé, encara que una mica més llarg del que s'esperava. El moment més incòmode de la gala va ser quan es va interrompre uns moments perquè es va colar el Jimy Jump abans del prmi al millor actor: va pujar a l'escenari i ràpidament els de seguretat se’l van endur.
Aquest any va ser la nit de la pel·lícula catalana "Pa Negre"  (adaptació del llibre d'Emili Teixidor del mateix nom) ja que es va emportar 9 guardons, els Goyas més importants: millor pel·lícula, director, actrius protagonistes i de repartiment, actriu i actor revelació, direcció artística, guió original i fotografia.

Àlex Montero, 3r B

3 comentaris:

  1. Estic contenta de que hagi guanyat bastants premis, una pel•lícula catalana.

    ResponElimina
  2. Jo personalment, no he vist ninguna de les pelicules, pero m'agradaria veure la de "Pa negre".

    ResponElimina
  3. Hola m'agrada molt que Pa Negre una pel·lícula catalana hagi guanyat 9 goyas, espero que hi hagi més premis per pel·lícules catalanes ja que la majoria de vegades són en espanyol.

    M'han donat moltes ganes de veure-la .

    Francesc Pérez

    ResponElimina