diumenge, 20 de febrer del 2011

Jornada de Portes Obertes


El dissabte passat dia 12 de febrer del 2010, l'institut Montgròs va fer una jornada de portes obertes perquè els pares, especialment dels nois de 6è de primària, vinguessin a veure si el nostre és un bon institut per als seus fills.
La Susanna Soler, la directora, va ser-hi i a la classe de 2n A va donar dues xerrades, una a les 10:30 i l’altra a les 11:30, per informar als pares sobre el funcionament dels àmbits i com es treballa per projectes.
Els pares van anar a 1r B amb els seus fills de 6è per saber com funcionaven les pissarres digitals; algunes alumnes de 1r van ser-hi allà, ensenyant-los, i també van deixar provar les pissarres digitals als nens que tenien curiositat.
Els nois i noies de 4t van estar-se a l'entrada de l’institut, més o menys davant del barracó del menjador, i allà van muntar unes paradetes de menjar per guanyar alguns diners per al viatge de fi de curs a Londres. A més, els nois de la USEE també van participar en aquesta jornada i van fer una paradeta de coses fetes per ells.
Gràcies per visitar-nos i esperem que us hagi agradat el nostre Institut.

Adrià Muñoz, 3r A

4 comentaris:

  1. Hola jo crec que aixo de fer jordandes de portas obertes esta be perque aixi la gent veu las instalacions del varis instituts i el metode de ensenyament i tria el millro per el seu fill.

    Francesc Pérez

    ResponElimina
  2. Jo crec que això de portes obertes, per el nostre institut, és una tonteria, ja que les nostres instal·lacions són pèssimes i això tot tirar enrere la gent per inscriure els seus fills aquest centre.
    Albert Pérez

    ResponElimina
  3. Estic d’acord en que las facin ja que els pares necessiten informar-se d’on passaran l’Eso els seus fills i poder preguntar dubtes. També per veure els professors i las instal•lacions per sobre.

    ResponElimina