dimecres, 2 de juny del 2010

Eclipse




Eclipse és la tercera pel·lícula de la saga "Crepuscle" i segurament serà una bomba, com ho van ser les dues anteriors, a conseqüència de la boníssima rebuda que varen tenir les seves predecesores Crepuscule i Lluna nova. Totes dues van tenir un èxit extremadament bo després de l’aparició estel·lar d’avatar.

En aquesta darrera part Bella, la protagonista, haurà d’escollir entre casar-se amb l’Edward (el vampir) o l’amistat de Jacob (l’home llop); això causarà una guerra entre vampirs i homes llop. Però el causant real d’aquesta batalla són els Vulturis els quals intentaran esbrinar si a la Bella l’han convertida en vampir.

Aquesta pel·lícula no s'entrenarà fins a finals de juny, la qual cosa implica que els seguidors/es de la saga s’hauran d’esperar una mica més. Ara per ara la saga novel·lística, escrita per Stephenie Meyer i publicada per primera vegada l'any 2005, ha arribat a la fi, però es comenta que possiblement es faran dos llibres més.

Els actors triats com a protagonistes de les pel·lícules són molt coneguts en el món del cinema, d'aquí surt també part del seu gran èxit.

Una altra peculiaritat és que l'autora sempre comença amb una frase contundent com ara "mai m’havia parat a pensar com moriria o de qui m’enamoraria" o coses com aquestes.

Pau González, 2n B

1 comentari:

  1. Hola Pau , sóc la Keren , del IES Manuel de Cabanyes , he llegit el teu comentari i em sembla molt bé , efectivament , aquestes pel.lícules han creat molta fama a tot el món . Quan comencem el nou curs faré un comentari al bloc de,la meva aula escrivint com un resum de la película en català . Espero que tenguem un bon contacte .

    Aquest és el nostre bloc : http://blocs.xtec.cat/acollidacabanyes/

    Records a la Raquel de part de la Judit

    ResponElimina