dilluns, 17 de maig del 2010

Física o Química


Física o Química és una sèrie que parla dels adolescents i el seu món. Crec que és una sèrie molt interessant, i més ara per a nosaltres que estem a l'adolescència i podem saber tot allò que fan els adolescents.
Aquesta sèrie tracta diferents temes, parla sobre les drogues, sobre el tabac, sobre las malalties, etc. És bastant versemblant. Jo estic molt enganxada, la veritat, i he après moltes coses. Tota l'acció passa en un institut, anomenat Zurbaran.
Tot comença bé, sense problemes, tothom sembla feliç. Fins que comença a surgir l'amor entre alguns alumnes de l'institut Zurbaran i a poc a poc apareixen alguns problemes, mals rotllos i trencaments de parelles. Després els alumnes comencen a fumar, tant tabac com altres substàncies addictives.
I de vegades beuen alcohol i és a partir d'aquell moment que comencen els problemes. A la sèrie també vam poder veure una malaltia molt coneguda, el càncer. Es veu com un dels alumnes pateix aquesta malaltia i sobretot com la supera.
També parlen sobre el sexe entre els adolescents, i tracten una situació d'embaràs d'una de les protagonistes, una noia de 17 anys. Es veuen capítols on es fa les ecografies i moltes revisions, etc.
En aquesta sèrie hi ha molts temes més que us sorprendran. Ara podeu gaudir de la nova temporada, la cinquena ja, i les aventures dels nous alumnes i professors que es va reiniciar dimarts passat a les 22.15 a Antena 3, com sempre.

Denise Palma, 2n A

2 comentaris:

  1. A mi no m'agrada física i química per que es molt de romanticisme etc., en fi es un rollo.

    Adria franch 2B

    ResponElimina
  2. a mi no m'agrada física o química però aquest text esta ven explicat.



    kenia saura, 2n A

    ResponElimina