dimecres, 26 de maig del 2010

Andreu Lacondeguy Alier


Andreu Lacondeguy Alier és un esportista català professional del Freeride. Va néixer a Llinás del Vallès, Barcelona, el gener de 1989. Ara viu amb el seu germà Lluís (també professional de Freeride).
Entrenaments:
Quan està a Espanya s'entrena en un camp de motos preparat per Edgar Torronteras (pilot de FMX), que és veí de l'Andreu.
Quan és a Califòrnia viu a pocs minuts del Woodward Park i entrena també sovint en el trail de Corey Nastasi, màxim exponent d'aquesta disciplina.
Suport Familiar:
Ple de felicitat per poder estar vivint d'aquest esport, Andreu no deixa de ressaltar l'imprescindible suport que rep de part de la família, sense el quan no podria tenir èxit.
L'Andreu i el Lluís prectiquen l’esport amb bici d'estil MTB Freerider; Freerider és una disciplina relativament nova del ciclisme de muntanya, que combina diferents aspectes de l'esport com l'esquí i dirtjumping el qual ha progressat ràpidament en els darrers anys, i ara ja és reconeguda com una de les disciplines més populars dins de ciclisme de muntanya.
L'Andreu va començar amb una BMX de race, que és un estil d’esport que es fan carreres amb circuits de terra. Ara fa dos anys que està practicant el MTB freerider i en aquest temps ha aconseguit ser un dels millors d’Espanya i la tercera persona del món en fer doble backflip. Si el voleu veure en acció podeu entrar aquí:


L'Andreu està patrocinat per:
-Red Bull energy
-Konabikes

Joan Torrents, 2n B

3 comentaris:

  1. Us he posat dos patrocinadors però men an faltat dos més que són:
    - O’neill
    I l'altre no el trovo quin era.

    ResponElimina
  2. k treguin el comentari, k es anonim

    ResponElimina
  3. És un comentari del Joan, evidentment, ja que és qui ha fet l'article.

    ResponElimina