dijous, 8 d’octubre del 2009

INGERA


És un plat típic d’Etiòpia.
A Etiòpia es cuina amb moltes verdures i molta carn.
En primer lloc aquest menjar me’l va ensenyar una amiga meva, l’Eyerus; ella ve d’Etiòpia.
La preparació comporta bastant de temps; es couen totes les verdures una per una i totes separades, i després la carn.
Ho serveixen amb una safata i hi posen l’ingera (que és el seu pa), però no s’hi assembla gens al pa d’aquí; (el pa d’ Etiòpia és molt prim, gairebé sembla un tros de llençol).
Quan ja han posat l’ingera a sobre hi posen tot de piles (amb verdura, carn… i sobretot hi posen molt de picant).

La primera vegada que en vaig menjar em vaig quedar una mica sorpresa, perquè no us penseu que es menja amb forquilla i ganivet, sinó que els coberts són les mans.


Marta López, 2n B

5 comentaris:

  1. Aquest article m'ha agradat especialment! Trobo molt interessant conèixer aspectes culturals diferents als nostres. A més, si és un testimoni de primera mà sempre resulta més atractiu.

    Felicitats a tots per la revista!!!!!

    ResponElimina
  2. Sí, a mi també m'agraden més testimonis de gent que hi hes entre nosaltres...
    trobo molt bona aquesta revista

    ResponElimina
  3. Gràcies per llegir els nostres primers articles. I a veure si us animeu a participar!

    ResponElimina
  4. ohhh k uapaaas!!xD
    bueno a ver si aveis de nuevo eso ii guardais un trozo pa mi!!hehhe!xD
    bueno k ho as fet molt bé!!xD
    BUENO OS QUIERO UN MONTON!!

    besooos


    andrea gongora

    ResponElimina
  5. Ma agradat molt akt reportatge sobre el ,mejat típic etiopic, ja k trobo k es molt interessant conexer altres cultures, de les k molte vegades no sabem res.
    SEGUI AXII!!

    ResponElimina