dissabte, 10 d’octubre de 2009

Rio de Janeiro 2016El passat divendres 4 d'octubre es va proclamar que els jocs olímpics de 2016 se celebraran a RIO DE JANEIRO. Amb aquest anunci les esperances d'Espanya van quedar enrere. Madrid quedava eliminada després d'haver arribat a la final.
Els Jocs Olímpics són una competició entre els millors atletes del món, però també és un símbol de confraternització entre els pobles i, per sobre de tot, la gran festa de l'esport. A més es tracta d'un dels més importants esdeveniments del planeta que mobilitza poblacions de centenars de països i emociona a tots amb victòries, rècords i històries de superació.
Cada quatre anys, una ciutat del món té el privilegi de ser seu d'aquesta gran festa. En ella, competidors i simpatitzants es barregen i durant poc més de dues setmanes ajuden a preservar i enfortir l'esperit olímpic.


Cristian López, 2n A2 comentaris:

  1. es una pena que no hagi sorttit Madrid perquè fa molt que no surt escollida una ciutat aquí i voldria veure le olimpíades a Espanya; no em fa gracia que hagi sortit Rio de Janeiro.

    Niko Sala 2nA

    ResponElimina
  2. bua Niko ami hem fa una ilu que hagi sortit Rio de Janeiro...

    ResponElimina