divendres, 30 d’octubre del 2009

El boig

Tot començà en una casa de camp a l'est de Califòrnia. Tres germans orfes que vivien sols van sentir per la ràdio que en un manicomi proper un boig s'havia escapat. La policia va dir que havien de tapiar portes i finestres, per si de cas.
El germà petit, i després els altres, van anar a dormir tranquil·lament. El germà petit dormia abaix, en una de les tres lliteres. Afortunadament, tenia un gos que quan hi havia algun perill li llepava la mà. El nen, a les 5 de la matinada, va notar que el gos la hi va llepar, però estava tan adormit que no li va fer cas. Es tornà a despertar al matí perquè alguna cosa li gotejava a la cara. Va obrir els ulls i va veure que allò que gotejava era sang. Es va aixecar i va veure el seu gos al terra, esventrat i sense cap. Va buscar els seus germans i els va trobar degollats. El nen estava espantadíssim quan de sobte va veure escrit a la paret amb sang: “Els bojos també sabem llepar”.
El nen va sortir corrents de casa seva i es trobà el psicòpata que duia el cap del gos a una la mà, i a l'altra, un ganivet.
El nen començà a córrer i el boig el va seguir; li digué que no s'espantés, que no li faria res, però que tanmateix anés amb cautela pel món.


Nil Taulé, 2n A

7 comentaris:

  1. realment sóc u geni en minihistorietes, comenteu tot el que volgueu, tranquils, tots els meus lectors dintre de poc podran veure una historia de 5 pagines d'una serp marina i el bob esponja junts en una missio de narcotrafic.

    ResponElimina
  2. el comentari d'adalte esta fet per nil taulé

    ResponElimina
  3. M'ha gradat molt la història i el títol lliga bastant amb la història. M'ha agradat sobretot les històries de por. Nil et felicito per la història.


    Niko Sala, 2nA

    ResponElimina
  4. NIL a partir d'ara sóc un fan teu de les històries de por, espero que facis més i que la RAQUEL publiqui més... Aaaaah!!! RECORDA QUE A PARITR D'ARA SÓC EL TEU PRIMER FAN BÉ DÉU I QUE FACIS MÉS HISTÒRIES, NO CAL QUE SIGUIN DE POR, i la frase aquella "els bojos també saben llepar" és molt xula, em recorda un acudit que em van explicar.

    ResponElimina
  5. Hola m'agrada molt com a redactat i la historia no fa gaire po.

    Francesc Perez Cuadras

    ResponElimina
  6. be nil... no se com diro pero......es genial!! segeix aixi siusplauuuuuu el cristian fan nº1 pero y fan nº2!!! m'agrada molt com escrius et felicitoooo !!!!!!

    ADEU¡!¡!¡!¡!¡!¡!¡!

    ResponElimina
  7. Ja ho saps Nil jo el teu fan numerooooooo 3º ok vinga seguix aixi i avera sila Raquel penja la historia del bob esponja i si no la penjas tu a la teva web i la llegim tots vinga anims i a fer mes histories d'aquestes vinga vinga.



    Niko Sala 2nA

    ResponElimina