dijous, 18 de març del 2010

Spotify

D'entre les pàgines que més visito i que més m'agrada hi ha Spotify.

Spotify és una programa de música on hi ha milions de cançons de moltíssims cantants i grups de tots els temps i de qualsevol lloc. És un programa simple i fàcil d’utilitzar. Pots buscar la música que t'agrada per autors o per àlbums en la llista de música que hi apareix.

Però aquest programa té un inconvenient, que és que la música la tens al programa, no te la pots baixar o descarregar al teu ordinador. També et pots crear les carpetes de música que vulguis, triar tota la música que més t’agrada, diferents estils de música, etc.

Per crear-te un compte algú que ja sigui d'Spotify, de la modalitat Premium, t'ha de convidar. Si vols ser d'aquesta opció Premium has de pagar, però jo us recomano que si coneixeu alguna persona que ho sigui li demaneu i que us convidi ja que és un programa que està molt bé; us el recomano moltíssim.

Àlex Montero, 2n B

4 comentaris:

  1. Jo estic d'acord amb l'Àlex de que el spotify és un programa molt i molt útil i fàcil d'utilitzar.
    L'inconvenient és el que ja Ha dit l'Àlex que la música es queda al programa i si la vols a l'ordinador te l'has de descarregar amb l'ares o l'emule.
    També un avantatge que té És que aquest programa és legal.

    Albert Pérez 2on B

    ResponElimina
  2. Joan Torrents:
    Jo també estic d'acord amb l'Alex però és un programa que perquè et vagi el 100% bé has de pagar un tant al mes i per això no m'agrada molt però sincerament jo el tinc i em va bé i odio molt els anuncis. dew

    ResponElimina
  3. Julia Serena:
    Jo no l'utilitzo, però conec a gent que si, i el veig molt útil, ja que no fa falta que et descarreguis la música. Així no gastas la memoria de l'ordinador.

    ResponElimina
  4. Adrià Muñoz: 2n A
    A mi la veritat no conec aquest programa, però si com diu el Joan s'ha de pagar prefereixo l'Ares que és gratuït. Adéu.

    ResponElimina