divendres, 26 de març del 2010

La Fórmula 1 del 2010

Aquesta temporada hi ha 5 nous equips a la F1, que són: Force India F1 Team, Lotus F1 Racing, Campos Meta 1, US F1 Team, Virgin Racing. La primera carrera d’aquesta temporada ha sigut a Abudabi. La carrera va resultar molt emocionant i el guanyador va ser Fernando Alonso; en segon lloc va quedar Felipe Massa, el company d’escuderia de l’Alonso, i en tercer lloc va quedar Lewis Hamilton.
Aquest any el reglament també ha canviat lleugerament, per exemple l’any passat es podia posar benzina durant la carrera, en canvi, aquesta temporada no es pot fer, això s’ha decidit fer així perquè omplir el dipòsit a la meitat de la carrera era perillós, la benzina es podia encendre. Però aquest fet de no posar benzina fresca al motor també pot ser perillós ja que el motor està a altes temperatures i la benzina, al final de la carrera, comença a bullir i podria arribar a esclatar el motor.

Scuderia Toro Rosso: Sebastien Buemi, Jaime Alguersuari
Lotus F1 Racing: Jarno Trulli, Heikki Kovalainen Campos Meta 1: Bruno Senna, Pedro de la Rosa