dimarts, 16 de març del 2010

Adolescents


L'adolescència comença a partir dels 13-14 anys. És un etapa de la vida en què comences a patir uns canvis que comporten diferents emocions.

Hi ha dies que et sents trist, enfadat, feliç, eufòric, atabalat, etc...Tens canvis constants d'humor, tot et sembla més complicat del que és en realitat, i estàs especialment sensible...

Et comença a canviar el cos, apareix l'acne, que per molts és el pitjor, i estàs molt preocupat/a en estar guapo/a. També comences a desenvolupar sentiments, a enamorar-te i a fixar-te en els nois/es.

Les baralles amb els teus familiars augmenten, ja que no tens el mateix punt de vista que ells, tu et sents gran, vols sortir més, etc. I els pares encara et veuen com un/a nen/a petit/a (em sembla que et veuran així sempre).

Els nois es comencen a viciar amb els videojocs i alguns a fumar. Les noies ens preocupem per altres temes, com la roba, i quedem més per la tarda.

L'adolescència és una etapa difícil per als nois i noies perquè estem convertir-nos en grans i no és un procés ràpid ni senzill. I crec que també tenim alguns problemes perquè nosaltres canviem per culpa de les hormones i saltem per qualsevol cosa.


Alba Batalla, 2n A

1 comentari:

  1. Adrià Muñoz: 2n A

    Jo crec que l'Alba ha explicat perfectament o quasi perfectament el que és l'adolescència, però no ha ficat quan s'acaba l'etapa de l'adolescència.

    ResponElimina