dijous, 25 de març del 2010

Halo 3


Dels videojocs que conec, un dels meus preferits és Halo 3. Es tracta d'un videojoc d'acció en primera persona. És exclusivament per X-BOX i PC. Halo 3 se centra en la guerra interestel·lar entre la humanitat del segle 25, liderada per la Comandància Espacial de les Nacions Unides, i una agrupació de races alienígenes coneguda com Els COVENANTS, la qual després d'una llarga guerra durant décades ha començat la invasió de la Terra.

El jugador assumeix el paper del Comandant, un súpersoldat genèticament millorat que participa en la defensa de la Humanitat, acompanyat de la marina que són una raça d'alienígenes anomenats Élites, liderats per l'Inquisidor. El joc compta amb vehicles, armes i una manera de joc mai vist en els lliuraments anteriors de la saga. Us el recomano!!!!

Adrià Franch, 2n B

4 comentaris:

  1. Adrià Muñoz: 2n A

    Jo estic d'acord amb el text de l'Adrià Franch, ho explica tot molt bé i estic d'acord amb tot el que ha explicat. Aquest joc no es el meu preferti però si un dels millors que he jugat d'ordinador.

    ResponElimina
  2. Joan Torrents
    Hola, M'agrada molt el teu text però podies posar molta més informació sobre "modes" de joc i quantes pantalles hi ha, etc.
    dewww, en general esta molt béééé el teu text.
    deww

    ResponElimina
  3. jo també estic d'acord amb l'Adrià, aquest joc, des del meu punt de vista, és molt més divertit si jugues amb els teus amics. Aquest joc està força bé.

    Albert Pérez

    ResponElimina
  4. denise palma miquel 2nA

    jo estic d'acord amb el adria, avera es un joc que es mes divertit amb amics, pero crec que et vicia molt i podrias baixar els estudis bastant..

    ResponElimina