dimarts, 16 de març del 2010

Fotolog




Jo tinc un fotolog. Aquesta pàgina serveix per penjar fotos i poder comentar a la gent que també en té.
Quan renoves el fotolog poses una foto (pots penjar una foto al dia) i després si vols pots escriure alguna cosa. Hi ha alguns que poden posar al dia 6 o 7 fotos i té el nom de Gold Camara, però per tenir aquest servei has d'enviar un missatge pel mòbil i donar d'alta aquesta opció.
Després pots comentar pels altres fotologs d'amics i coneguts però només si tens fotolog. I ara pots comentar també des del facebook.
Aquesta pàgina primer es crea, has de posar primer el teu nom, cognom, el teu correu electronic. I després poses el nom que vols posar-li al teu fotolog, i el disseny de la pàgina, com ara el color del fons o el tipus de lletra.
Jo em vaig fer un fotolog fa 2 anys perquè el meu germà en tenia un. Jo no en sabia fer un, però ell em va ajudar. Al fotolog hi tinc agregats molts del meus amics, i els hi comento cada vegada que fan la seva renovació. A més pots agafar les seves fotos. Si vols.

Actualment la majoria de gent utilitza només el facebook per penjar fotos i comunicar-se amb els amics, però a mi em continua agradant molt el fotolog.

Andrea Góngora, 2n B

5 comentaris:

  1. Adrià Muñoz: 2n A

    Jo estic d'acord amb aquest text que ha fet l'Andrea Góngora perquè el que ha ficat és la veritat de l'ús del fotolog, a part a mi m'agrada aquesta pàgina.

    ResponElimina
  2. Aquet argument està molt bé per les persones que no saben què és el fotolog ho sàpiguen perquè es fa servir, etc...



    kenia saura sanchez, 2n A

    ResponElimina
  3. Jo crec que el Fotolog té perills perquè et poden agafar una foto i et poden segrestar algun dia.

    Adrià Franch Martin 2B

    ResponElimina
  4. jo també tinc fotolog. Estic d'acord amb l'Adrià, poden agafar-te la foto, retocar-la sencera i penjar-la a internet. Però el fotolog és una pàgina més aviat per adolenscents i a mi m'agrada:)!


    Denise Palma Miquel 2nA!

    ResponElimina
  5. Adrià, si et volen segrestar ho faran amb fotolog o sense....

    el que jo penso és que el feisbuc, ha deixat enrere al fotolog i totes aquestes xarxes..

    ResponElimina