divendres, 6 de maig del 2011

Balconing

Es pot dir que el balconing és una nova tendència que van posar de moda els turistes que venien a passar l’estiu al nostre país. El balconing es va posar de moda a Espanya l’estiu de l’any passat (2010), i consisteix en saltar des d'un balcó a la piscina. Aquesta activitat la solen fer els joves d'entre divuit i vint anys, més joves estrangers, i no se sap per quina raó especialment; podria ser per ambició a superar-se, per mostrar-se més valents o simplement per valentia.
Molta d’aquesta gent no ho fa en molt bones condicions, la majoria han begut alcohol.
El balconing resulta molt perillós, si es té només una petita errada pot ser fatal per a la persona que ho practica. Ja s’han trobat  bastants ferits, però no només això sinó que també hi ha hagut algun mort perquè no han calculat bé la distància i s'han donat un cop al cap.
El balconing s'ha practicat sobretot a les Illes Balears; allà ja feia uns anys que els joves ho havien començat a fer.
Darrerament als hotels han pres algunes mesures; de moment han decidit donar habitacions més baixes al joves turistes, del 1r pis per exemple, perquè això no passi.
Nosaltres pensem que aquesta pràctica és molt perillosa, que està molt malament i que als hotels haurien de posar més vigilància i a més posar multes als qui ho practiquin.

Noa Segado i Kenia Saura, 3r B i 3r A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada