dimecres, 1 de desembre del 2010

Montgròs FM

Aquest 1r trimestre a l’àmbit lingüístic de 3r ESO hem fet en grup, el projecte. El meu grup estava format per la Laura Jiménez, el Luke Lamerton i jo mateix. En aquest treball havíem de fer un programa de ràdio; en cada assignatura de l’àmbit havíem de crear un anunci i específicament una crònica (en català); un reportatge (en castellà), i un serial dramàtic (en anglès). Després d'escriure els textos vam posar-nos a gravar-los a la ràdio; ho vam fer amb un programa que es diu Audacity. Al començament ens costava gravar i ens estàvem rient sovint i no ens sortia gaire bé, però més tard, després d'uns quants intens, vam gravar-ho bé i anàvem pas a pas fins que ho vam acabar.
En el programa, perquè quedés complet, vam afegir cançons i vam fer canvis de veu. Pel que fa als textos, en la part d'anglès explicàvem un serial de por, però crec que feia més gràcia que por per culpa de les veus i pels crits. A la crònica vam explicar el trist accident del Tibidabo d'aquest estiu i al reportatge vam tractar el tema de la sexualitat. Al final del programa, la Laura canta una cançó, no us ho perdeu perquè canta molt bé.
En gravar el programa de ràdio vam trigar més de 2 hores i la gravació total dura 10 minuts, que és el temps que ens van demanar els professors.

Aitor Ciré, 3r A

4 comentaris:

  1. El meu grup va elegir el tema de tecnologia els sistemes de alarmes i també no vam fer la maqueta el grup estava format per el Alex Montero, Albert i Francesc Pérez.

    ResponElimina
  2. El meu grup aquest trimestre va elegir el tema de sistema eficient d'enlluernament per el nou institut. No vam fer maqueta perquè no ens va donar temps ( el va haver mala organització per part d'alumnes i professors) em va semblar un projecte interessant i en part divertit!!

    ResponElimina
  3. Aitor, Laura i Luke, enhorabona pel vostre projecte! M'agradaria molt poder escoltar-lo, el podeu penjar aquí al bloc?.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  4. Per mi va ser una mica lian el projecte, però va ser divertit i al meu grup format per Júlia, Denise i jo ens han vam sortí força be.

    ResponElimina