dilluns, 20 de desembre del 2010

Dopatge


L'atleta Marta Domínguez està acusada de proporcionar substàncies dopants a altres atletes i també de prendre'n ella mateixa. La Marta és campiona del món i subcampiona d'Europa de 3.000 metres obstacles.
Fa uns dies van registrar casa seva per veure si trobaven alguna pista sobre el cas del dopatge, l'anomenat Operación Galgo. Marta Domínguez afirma que és innocent i vol demostrar que mai ha consumit ni ha traficat amb substàncies prohibides.
Després d'estar declarant durant gairebé 8 hores, la Marta va ser posada en llibertat, encara que amb l’obligació de comparèixer davant el jutge, quan reclami la seva presència.
La nostra opinió sobre el tema del dopatge és que no està gens bé consumir ni traficar amb substàncies prohibides, sobretot els esportistes. Ells més que ningú han de donar exemple als nens, als adolescents, a tothom; ja que si volen fer esport no tinguin un mal exemple.

Àlex Montero, Nico Sala; 3r B i 3r A

3 comentaris:

  1. Aixó del dopatge, si no es cert, arruina una mica la carrera del o de la deportista, en aquest cas de la Marta Domínguez. Creiem que acusar a alguna persona de fer trampes es molt greu i sobretot si no saben que es veritat.

    Julia i Denise

    ResponElimina
  2. Això del dopatge és quelcom molt dolent. Si és cert que la Marta Domínguez no ha fet res. li han arruinat la carrera i si és cert, que li caigui una grossa.

    Albert Pérez

    ResponElimina
  3. Hola jo crec que lo del dopatge esta molt malament perque si guanyan no es perque ell tingui la condició física perque el dopatge la ajudat a a realizar mes que la seva capacita física.

    Francesc Pérez Cuadras

    ResponElimina