dimecres, 15 de desembre del 2010

El meu esport preferit

El meu esport preferit és l'esquí, que es practica a l'hivern. Jo el practico a les pistes d'esquí La Molina que estan comunicades amb La Masella i l'Alp 200. Ara l'estació consta de 53 pistes: 13 pistes verdes, 16 blaves, 17 vermelles i 7 negres. L'estació ofereix diversos serveis com per exemple lloguer d'esquís, bar, guarderia i infermeria.
M'agrada molt esquiar en aquestes pistes de la Molina perquè hi ha molta varietat de pistes i ja les conec i per això ja puc anar sol, amb el amics. Des que tenia 5 anys esquio; anàvem més d'un cop a l'any, però ara des de fa 3 anys, tenim un apartament a la neu que ens facilita esquiar. A més d'esquiar, el que m'agrada més es fer els salts que hi ha a una pista que es diu trampolí. Normalment esquio per totes les pistes: verdes, blaves, vermelles, i alguna negra que sigui ampla.
A l'estiu també es poden fer activitats a la Molina, fan altres tipus d'activitats com hípica o tir a l'arc. També hi ha un parc d'aventures amb tirolina i el que més fan es descens amb bici: et pugen a dalt acompanyat de la bicicleta i baixes la pista amb la bici, muntat. 

Francesc Pérez, 3r B

3 comentaris:

  1. Ho sento hi ha un error és que La Molina esta comunicada amb el Alp 2500 i La masella,El telecabina i el telecadira de sis places desembragable "Jumbo" són els remuntadors que permeten a tots els visitants d'Alp 2.500 passar de La Molina a Masella i viceversa.


    Francesc Perez

    ResponElimina
  2. Francesc saps esquiar? esquiar és un esport molt divertit... però a mi personalment no m'agrada. A demés a mi no em fan molta gràcies.

    Albert Pérez

    ResponElimina