dijous, 2 de desembre del 2010

El Barça goleja

Al principi el partit Barça vs Madrid s'havia de celebrar diumenge 28 de novembre, però degut a les eleccions catalanes es va canviar pel dia dilluns 29. Els dos equips estan molt igualats a la lliga i aquest partit és el que podria decidir el guanyador final. Tota la gent estava ansiosa esperant que comencés el partit. Ha estat un dels més esperats de tot el món i ha estat seguit a moltíssims països.
També la gent volia veure qui destacaria més, si Messi o Cristiano Ronaldo.
El Barça era el favorit ja que jugava a casa, amb la seva afició.
El diumenge a les 8h de la tarda, va arribar el Reial Madrid a Barcelona i no va tenir una bona rebuda: algunes persones van llançar ous i altres coses a l'autobús de l'equip.
El partit va ser dilluns passat 29 a les 9h de la nit.
El Barça va humiliar al Reial Madrid, i va fer un autèntic festival de gols al Camp Nou.
El Madrid, després del tercer gol, se'n va anar cap abaix i el Barça va aprofitar-ho i semblava que estigués com en un entrenament. Així va demostrar la qualitat que té i que de moment no es pot comparar amb la del Reial Madrid.
El partit, com tots ja sabeu, va acabar amb un 5 a 0.

Àlex Montero, 3r B

6 comentaris:

  1. El partit va estar molt interessant perquè van haver diversos gols a mi m'hagués agradat que haguessin hagut més gols perquè a la segona part ja no anaven tant a marcar sinó a veure quanta estona tenien la pilota i no anaven tant a marcar.

    ResponElimina
  2. Va ser un partit increïble, va ser molt interessant. Molta gent que era del Barça, es pensava que guanyaria el Madrid, pero no, els hi vam fer una golejada que es van quedar bocabadats!
    Va ser genial el partit, i espero que el Madrid no ens guany mai!

    ResponElimina
  3. Àlex, jo també estic d'acord amb tu. El que volia puntuar és que, per una part em va agradar que li tiressin ous i altres coses a l'autobús del Madrid, però per altra banda no em sembla bé, ja que el respecte per el rival és el primer i en aquest acte una part de l'afició el va perdre.

    ResponElimina
  4. El partit em va agradar moltíssim, quan encara el Barça no havia marcat cap gol estava molt nerviós però quan va començar la golejada ja estava molt més tranquil.
    Espero que al camp del Madrid guanyi un altre cop el Barça.

    ResponElimina
  5. Jo crec que el partit va ser molt desiquilibrat per que el madrid no habia jugat res i el barça va aprofitar i va marca 5 gols. Pero el partit li van fer 1 penalti a Cristiano Ronaldo i el albit no huva a pita

    ResponElimina
  6. El Barça a demostrat un cop més que és el millor, millor que al Madrid i es demostrar amb els 5 gols que els hi van marcar a porteria.

    ResponElimina