divendres, 29 d’octubre del 2010

Projecte educatiu de l'INS Montgròs


El Montgròs és un Institut que forma part dels centres de noves tecnologies. Això vol dir que treballem amb portàtils i a més per projectes. Això és així  des de la seva creació, i ara ja estem al quart curs.
-Treballem per projectes. Els projectes són una planificació de treballs i activitats per aconseguir objectius en un temps limitat. Per aconseguir resultats únics, els projectes els fem en grups de treball de tres o quatre alumnes i al final de trimestre fem les presentacions d'aquest treball/ projecte, presentacions en les quals els professors posen nota de grup i nota individual. El projecte no és de cada assignatura, sinó de cada àmbit. Al Montgròs ens agrupem per àmbits de coneixement i treballem les assignatures de forma integrada mitjançant aquests treballs.

-Els portàtils els fem servir per fer exercicis, treballs, presentacions. A Internet també tenim llibres digitals de totes las matèries, encara que no els utilitzem a totes les assignatures; també fem activitats, tasques i deures al moodle: entrem a la pàgina de l’institut per àmbits de coneixement (en tenim 3, l'àmbit lingüístic, el social i el científico-tècnic) i allà pengem les activitats i les diferents feines. Els professors ens les puntuen allà. També hi ha la teoria i d'altres materials necessaris per aprendre.
En resum, així és la nostra manera de treballar, aquest és el nostre projecte educatiu.

Aitor Ciré, 3r A

1 comentari:

  1. em sembla millor treballar amb portatils que amb llibres perquè jo crec que es mes facil i eficient
    perque no pesa tant i no tens tantas cosas a la motxilla.

    ResponElimina