dijous, 28 de gener del 2010

Zombieland


"Zombieland" és una comèdia post-apocalíptica de zombies escrita per Paul Wernicke i Rhett Reese, i dirigida per Ruben Fleischer. Va ser distribuïda per Columbia Pictures i es va estrenar el 9 d'octubre als EUA i el 25 de desembre a Espanya.
Repartiment :
Jesse Eisenberg és Columbus Ohio
Woody Harrelson és Tallahassse
Emma Stone és Wichita
Abigail Breslin és Little Rock
Amber Heard és 406
Bill Murray és ell mateix

Argument:
El món està ple de zombies, però un noi sobreviu a aquesta plaga, en Columbus Ohio. Columbus en realitat és un gran covard que sobreviu gràcies al seu llistat de “normes de supervivència”. Pel camí es troba a Tellahassee, un home dur, caçador de zombies. L'únic que vol es trobar els últims Twinkies. Decideixen forma equip i seguir el camí junts.
Poc després es troben la Witchita i la seva germana petita, la Little Rock, i els acompanyaran, tot i que el principi no es porten massa bé. Però s'adonaran que és millor confiar l'un amb l'altre i sobreviure junts o enfrontar-se sols als zombies, que l'únic que volen és menjar carn humana, o sigui, a ells.

Opinió personal:
Aquesta pel·lícula és entretinguda i prou interessant, personalment m'ha agradat especialment el principi i al final, en canvi la part central se'm va fer una mica llarga, pesada.
La pel·lícula és força divertida, també m'han agradat molt els personatges:
Columbus Ohio: Un noi molt covard.
Tellahassee: El tipic “noi dur”.
Witchita: Una noia que no es refia de ningú i que és molt la dura també.
Little Rock: És la germana de la Witchita, es la més petita del grup, però no té res de tonta.
Alba Batalla, 2n A

3 comentaris:

  1. Ami m'agrada la pelicula aquesta la vist al cinema i em va agradar molt!! i avera si surt la segona pelicula que es sembli a aquesta!!





    L'a Ainoa(L)

    ResponElimina
  2. jo he vist aquesta pel·licula i està molt bé, i es apta per casitots, ja que els zombies no fan por, i es de comedia.
    Ami personalment m'agradat molt esperu que a vosaltres també.

    ResponElimina
  3. Ami m'agradaria molt veure aquesta pel·licula ja que es entretinguda segons el que he llegit.

    ResponElimina