divendres, 15 de gener del 2010

Fortes nevades

Arreu de Catalunya estan havent un munt de nevades durant aquesta setmana, nevades tan fortes que la gent ha quedat atrapada dintre de cases, cotxes, camions, blocats per una gran massa de neu.
Però aquest mal temps a Catalunya ha estat encara fluix, a diferència del que ha passat a la resta d'Espanya; allà ha nevat tant a tot arreu que no han pogut anar ni al cole, ni a treballar, ni tan sols han pogut sortir a menjar a un restaurant o a algun bar.
A questes persones que han quedat aïllades han hagut de ser evacuades dels diferents llocs amb màquines per treure neu; però a Sant Pere de Ribes no ha passat el mateix ni el fred ha estat tan intens, a Sant Pere de Ribes no hi ha hagut neu!! Aquí hi fa un sol espaterrant avui i com a màxim hi trobaràs a les set del matí algun petit toll glaçat, però no més. Potser podrien portar una mica neu dels llocs on n'hi sobra a Sant Pere, ja que no estem acostumats a veure-la, i així en podríem gaudir una estona i fins i tot jugar a fer ninots de neu.

Marcel Pajuelo, 2n A

1 comentari:

  1. És una interessant notícia, però no ha nevat a aquí a Sant Pere de Ribes, quina llàstima.

    Kevin 2n B

    ResponElimina