dimarts, 22 de març del 2011

El messenger i les xarxes socials

El messenger és un programa que serveix per parlar amb els teus amics sense tenir la necessitat d'estar amb ells aquell moment. El messenger és un programa molt popular i molt utilitzat, sobretot entre els joves: molta gent té el costum de tenir-lo inicitat gairebé sempre.
Les xarxes socials també estan molt de moda avui dia i cada vegada n'hi ha més tipus, és a dir, n'hi ha per a tots els gustos, com per exemple el tuenti, twiter o facebook. Entre els joves la que més s'utilitza és el facebook. Aquesta xarxa social va ser creada per Mark Zuckerberg, i es tracta d'una aplicació que et permet mantenir contacte amb qualsevol persona que tingui un correu electrònic. Personalment crec que el facebook està molt bé perquè et permet saber coses sobre els altres, sobre els teus amics o contactes, com ara les fotos que hi pengin, la informació del mur, que és el lloc on ells pengen el que volen.
Jo us recomano que si teniu facebook depèn de quines coses de privacitat us les poseu només perquè les puguin veure els amics.
I també penso que  tenir amics al facebook està bé perquè pots trobar gent que fa anys que no veus o que viuen en un altre lloc i així parlar, veure les seves fotos o saber què estan fent actualment.

Francesc Pérez, 3r B

5 comentaris:

  1. en realitat les xarxes socials no son mes que un altre recurs que ens em ingeniat per poder comunicarnos d'una manera diferent a la resta, pero abegades s'utilitza de manera que pot fer molt de mal a la victima.

    ResponElimina
  2. esta molt bé perque explica perque serveix i di quines xarxes son mesentgeres.
    esta molt bé.

    ResponElimina
  3. Jo penso el mateix del facebook, no s'han de penjar certes coses ja que et podem fer amenaçar o altres coses.

    ResponElimina
  4. una anèctdota inetersant es que no nomès hi ha un creador del Facebook, són 4 amics informatics i el més llest el va patentar, evidentment ja no es parla amb els altres 3 amics

    ResponElimina
  5. Totes les xarxes socials són, com bé es diuen, xarxes que enganxen a més de la meitat de la població mundial, no les trobo molt útils i, com bé has dit, tot el que pengis al facebook , ho podrà veure tothom que vulgui, mentre sàpiga manegar l’ordinador.

    ResponElimina