dijous, 3 de març del 2011

Lazarillo de Tormes

Recomano aquest llibre, El Lazarillo de Tormes, que m’he llegit aquest segon trimestre per castellà, ja que és un llibre diferent a tots els altres. El protagonista d’aquesta història és un noi de la nostra edat, més o menys. El Lazarillo, té diversos amos al llarg de la seva vida; molts d’ells el maltracten i no l’alimenten, fins i tot en una ocasió, ell va haver de mantenir al seu amo. És a dir, que és un noi que ha tingut una vida molt dura, sobretot si la comparem amb la nostra. Però no acaba així. Quan ja és gairebé un adult canvia la seva sort, es casa i troba un treball de pregoner en un poble.
Aquest llibre és diferent, ja que el protagonista també és diferent a tots els altres; és un noi sense res, ni casa ni família ni diners... L'autor és anònim, perquè es critica molt a l’església i si l’autor l'hagués signat segurament l’haurien castigat.

Albert Pérez, 3r B

5 comentaris:

  1. Jo crec que es un llibre molt interesant, i aprens coses sobre l'època. Està molt bé que ens l'hagin fet llegir, però seria millor en lloc de fer un examen fer un resum o activitats.

    Francesc Pérez

    ResponElimina
  2. Jo no vaig entendre el llibre, no em va agradar molt la veritat.
    El resum que has fet esta molt be albert!

    ResponElimina
  3. Jo tampoc vaig entendre molt bé el llibre, ja que hi havia paraules que no s'entemien.
    Crec que tindrien que escriure el mateix llibre pero amb les paraules, que es poguesin entendre.

    ResponElimina
  4. A mi sincerament tampoc amb va agradar, no vaig entendre la historia i la trama del llibre no amb va agradar. Llegir-lo va ser bastant pesat.

    ResponElimina
  5. Ami també no hem va agradar molt llegir el llibre. Pero aprens coses, pero es una mica dificl d'entendre.

    ResponElimina