dijous, 13 de gener del 2011

Les Rebaixes


Les Rebaixes d'hivern, les més esperades, han començat aquest any el 7 de gener i finalitzen el 6 de març. A més, el primer diumenge de la campanya de rebaixes, el 10 de gener, els establiments comercials també van obrir.
Durant aquest temps la Direcció General de Comerç realitza 2.676 inspeccions en els diferents sectors comercials, principalment en establiments dedicats a l'equipament de la persona i a parament de la llar. Aquesta actuació pretén evitar l'avançament al període de rebaixes.
Com cada any, les rebaixes seran estampides, els caps de setmana sobretot, i han arribat haver-hi cues de 1 hora i mitja per pagar i/o emprovar-se alguna peça de roba. Els experts diuen que aquest any com hi ha crisi les rebaixes seran més sonades, ésa dir, els preus baixaran més, fins al 70% en algunes botigues. De moment s'observa que hi ha més gent comprant que l’any passat; la majoria aprofitarà i anirà a comprar roba de la seva marca preferida a menys preu.
A la televisió els reporters preguntaven a la gent que si de veritat compensava estar tantes hores fent cues i amb tanta gentada pels carrers, botigues etc. La gent responia el següent: "Sí, val la pena. Estem passant moments molt durs i tothom vol estalviar. Les rebaixes són un bon moment per fer-ho".
Personalment crec s'han d'aprofitar les rebaixes, però tampoc s'ha de perdre el control ni gastar-se gran quantitat de diners estalviats.

Alba Batalla, 3r A

3 comentaris:

  1. Aquest si que ho trobo un tem molt interessant. Ami m'encanta anar de rebaixes i comprar-me molta roba. Soc una aficionada de les compres!

    Però per altra banda hi han moltes baralles per la roba, o quan es el primer dia de les rebaixes hi han hores de cues per pagar i t'estressa molt.

    ResponElimina
  2. Aquest tema realment no m'interessa gaire, però crec que el que diu la Denise es veritat, hi han moltes baralles per haver-ha qui es queda la peça de roba.

    ResponElimina
  3. Hola ami aquet tema mi interessa molt perque m'agrada molt anar a comprar sigui de rebaixes o no, i no vaig casi mai el primer dia de rebaixes perque hi ha molta gent deseperada per comprar.

    Francesc Pérez

    ResponElimina