dimecres, 10 de novembre del 2010

La meva web preferida: Facebook

La meva web preferida és Facebook. El facebook, web mundialment coneguda, és una xarxa social on la gent pot penjar fotos, fer comentaris, parlar amb moltes persones de tot el món, i moltes coses més. En aquesta xarxa, també pots conèixer a molta gent de llocs diferents i parlar amb la persona que has conegut. Pots penjar fotos i comentar-les, i també pots mirar fotos d’altres persones i comentar-les. Pots fer àlbums de fotos, i si no la gent que fa els àlbums no volen que el seu àlbum i les seves fotos les pugui veure qualsevol altre, pot bloquejar-les de manera que només els amics que té afegits en el facebook les vegin. També pots posar informació privada, com per exemple d'on ets i on vius, la teva edat, si tens alguna relació, i molta informació més; però si no vols que els que no són els teus amics del facebook ho mirin o xafardegin per la teva vida, també ho pots bloquejar. En definitiva, el facebook és una manera de parlar i veure la gent amb qui no pots estar o no pots veure cada dia.

Marc Batet, 3r B

4 comentaris:

  1. El facebook és una bona pàgina web per poder veure a la gent i parlar amb ella, així pots veure l'aspecte que tenen i tot això.

    Kevin Violat 3rB

    ResponElimina
  2. El facebook es una red molt bona per parlar, veure i xatejar amb la gent que no pots veure o que està a un altre lloc. Per lo que diu el text es una de les millors reds socials per parlar, mirar fotos,...

    ResponElimina
  3. teniu rao el Facebook es una de les millors pagines per parlar veure les fotos dels teus amics, es una bona manera de comunicar-se gratuita, facil i util.

    ResponElimina
  4. puess si mola mucho el Facebook esta muy bien perque es facil util y gratuito.

    ResponElimina