dilluns, 15 de novembre del 2010

Flickr

Una de les meves webs preferides és Flickr. Flickr és un lloc web per a organitzar fotografies digitals que funciona com una xarxa social.
Las fotos que hi penges no es poden agafar perquè tenen copyright i això vol dir que són propietat teva, no de la web, com passa en altres casos.
Tothom que tingui un compte de flickr pot deixar comentaris a les fotos que tu puges i també seleccionar-les com a preferides o posar-hi notes al damunt mateix.
Hi ha molts subapartats a la web, com per exemple, es pot veure amb quina càmera de fotos s’ha fet, quin dia, en quin lloc i quantes vegades s’ha vist i els comentaris o si algú l'ha seleccionat com a preferida.
També permet fer cerques d'imatges per etiquetes, per data i també pel tipus de llicència.
Pots elegir les teves preferides d'altres persones i seleccionar-les com a méss visitades. A més es poden pujar vídeos i comentar-los i triar-los com a preferits, com fas amb les fotos.
Us recomano aquesta pàgina si us agrada fer fotografies perquè penso que és un bon lloc per emmagatzemar-les i a més podeu gaudir de fotos molt bones i divertides que potser us agradaria comentar.

Marc Raventós, 3r A

2 comentaris:

  1. És molt interesant l'ho que explica sobre aquesta pàgina web, encara que s'assembla una mica al "faceboo" peró amb l'ho que explica aqui sembla més segur que el "facebook".

    Kevin Violat 3rB

    ResponElimina
  2. per lo que explica esta molt bé, esta be que no et puguin agafar fotos te un aire semblant al facebook.

    ResponElimina