dimarts, 23 de novembre del 2010

El bàsquet i jo

La meva vida amb el bàsquet va començar dels 5 anys fins als 10, quan jugava amb l'equip de Les Roquetes. Després de jugar aquí, vaig estar al Vilanova i al Samà; allà vaig aprendre molt perquè entrenàvem 3 dies a la setmana: va ser el canvi més fort en el bàsquet.  Jo llavors tenia 11 anys i només vaig estar-hi un any allà perquè començava l’institut i pensava que si seguia amb el bàsquet potser m’afectaria negativament als estudis, així que ho vaig deixar en començar l'institut, durant 2 anys.
Als 14 anys em vaig voler apuntar una altra vegada perquè ja era cadet i hi havia més competició. Aquesta vegada vaig apuntar-me al bàsquet de Ribes; era cadet de 1r any. Actualment encara hi jugo, em va molt bé. Som segons a la qualificació, de moment, empatats amb els primers. Hem començat a fer jugades dels professionals i estic molt content de seguir jugant a bàsquet, encara que dificulta una mica quan juguem els partits fora. Però per la resta tot va molt bé i estic molt content.

Óscar Pareja, 3r A

5 comentaris:

  1. És molt interessant l'ho que explica sobre la seva vida peró jo crec que no li agues afectat deixar el basquet.

    Kevin Violat 3rB

    ResponElimina
  2. Oscar jo crec que tampoc ta afectat deixar el basquet perquè ara continues sent bo.

    ResponElimina
  3. Jo crec que no t'ha afectat molt perquè ets molt bo, però per què no et vas apuntar l'any passat?

    ResponElimina
  4. Jo crec que tens que continuan jugan a basquet ets molt bó i pots arribar a jugar a un equip que sigui molt bo llavors jo crec que tens seguin estudiant i tamben jugar a basque he desixut molta sort

    ResponElimina
  5. Oscar jo crec que no t'afectaria tant en els estudis i fas basquèt, i continues sent bo.

    ResponElimina