dijous, 23 de setembre del 2010

Dólar, Granada


Dólar és un poble d'Andalusia; es troba a la província de Granada i té al voltant els pobles de Ferreira, la Calahorra i Huenega. Dólar és un poble d'uns 300 habitants per tant es tracta d'un poble petit. La majoria de gent que hi viu allà és gran; també hi ha alguns joves, però massa. Les casses son variades i fins i tot n'hia ha fetes de fang encara, i els sostres són d'oreneta ( hi ha pals que uneixen les orenetes i són molt grans i molt confortables). El poble estè envoltat de camps (cultius).

Allà hi vaig tots els estius perquè els avis són d’allà. Sempre em quedo a casa d'ells; viuen dalt d’una muntanya, gairebé a dalt del tot. des d'allà pots observar que alguns carrers no estan asfaltats i no poden passar-hi cotxes.

En aquesta casa ens ajuntem els meus avis, els meus pares, i el meu tiet. Durant les vacances jo normalment vaig sol pel poble perquè és bastant petit.

Hi ha una Festa Major també i surt una processor pel poble. A més hi posen una fira també amb atraccions, etc..., on els nois i noies s'ho poden passar molt bé.

Óscar pareja, 3r A

2 comentaris:

  1. Hola Óscar,
    Espere que et vaja tot molt bé aquest curs!!
    M'ha agradat el teu escrit, ja coneixem un lloc nou de la geografia espanyola!Ens convides??jeje..
    I el nom... curiós...

    Isabel Llario.

    ResponElimina