dijous, 21 de novembre del 2013

Programa d'immersio lingüística a Pueyo de Jaca)



El dia 10 fins el 16 de novembre 25 alumnes de 2n d'ESO van anar a Pueyo de Jaca (Huesca), ja que l’institut va guanyar un premi d’immersió lingüística.

El programa consistia en aprendre com reciclar, com utilitzar energies renovables , quines son les energies renovables... Es a dir, com  millorar el medi ambient. Tot aquest projecte ha estat elaborat en anglès.
També amb els professors de l’institut que ens acompanyaven hem estat treballant en un projecte per aconseguir fer que el nostre institut sigui un “Smart High school” .Hem estat investigant que es una “Smart City” per poder aconseguir-ho. La conclusió del nostre es elaborar un vídeo on es vegi que hem pogut transformar el nostre institut en un “Smart High school”.
La nostra estància allà ha estat molt divertida, a part d’haver enriquit el nostre coneixement en la part lingüística d’angles, hem tingut el plaer de conèixer alumnes d’un institut de Alcorcón (Madrid)  amb els quals ens hem fet molt amics.
Hem vist tota mena de temperatures, com per exemple, el dia que va nevar, el qual ens va agradar molt ja que aquí quasi mai neva, vam fer guerra de boles de neu  també ninots de neu... Va ser un dels millors dies.
En definitiva, des del nostre punt de vista aquestes “colònies” han estat una gran oportunitat tan com per fer noves amistats d’una altra ciutat com per a ampliar el nostres coneixements d’anglès. Per una altra banda, al estar cinc dies estudiant hem fet moltes activitats interessants i bones amistats. D’aquesta gran oportunitat ens portem molt bons records i experiències interessants.


Mar Catalán i Enya Segado

1 comentari: