dijous, 8 de novembre del 2012

Estrenem nou institut

-->
ESTRENEM NOU EDIFICI
                                                                         

Amb l’arribada del nou curs , i després de tanta espera , per fi ha arribat el moment d’estrenar  el nou edifici i desfer-nos dels barracons.
A la majoria de l’alumnat els agrada el nou institut. És ample, lluminós,  acollidor, còmode i amb un generós pati. També s’han incorporat “taquilles” a les aules.
Per altra banda, ens torbem el nou horari (8:00-14:40h) tot hi ser moltes hores seguides, el fet de dividir el pati de 40 minuts en dos 20 de minuts, fa que  no ens costi tant concentrar-nos  a les classes. En general a la majoria de l’alumnat li sembla bé el nou horari.
Tot i que el nou institut està en molt bones condicions, com a tot arreu, es noten les retallades:
1.  El material de l’institut es escàs (persianes,agendes...)
2.  Acabem de començar el curs i ja hem perdut algunes hores de classe per falta de substitució del professorat que està de baixa.
Tenim en compte que aquestes mancances són degudes a la crisi general i no al centre.
En conclusió, estem al corrent de l’esforç i l’empeny que la comunitat educativa ha fet per aconseguir la construcció i finalització del centre. 
 Equip de redacció: Laila Ahrouch, Estrellita Arteaga i Marieta Pedraza.

1 comentari:

  1. Laiala, Estrellita i Marieta, m'ha agradat molt el vostre primer article!!!. Us animo a seguir escrivint coses relacionades amb l'institut i els seus habitants i "aventures". M'agrdaria saber quina opinió tenen els i les alumnes de 1r sobre la seva entrada al centre: els ha estat complicat?, s'hi troben a gust?, que troben a faltar?.
    Abraçades i ENHORABONA!!!

    ResponElimina